SniperElite.pl/forum

SniperElite.pl/forum

Polski portal fanów gry

Teraz jest Cz lut 23, 2012 1:20 am
forum Sniper Elite

Strefa czasowa: UTC

Autor Wiadomość
 Tytuł: Problem z grą sieciową
PostNapisane: Śr sty 04, 2012 6:13 pm 

Witam mam problem z grą w Sniper Elite Przez neta. Otóż wchodzą w grę sieciową i wyświetlają mi się pokoje grup potem wchodzę w angielski. I wyświetlam mi się lista serwerów
A problem tkwi w tym że gdy chce do jakiego kolwiek dołączyć to gra mi się wyłącza. Na początku Jest ekran ładowania pisze łączenia a w momencie gdy już mam ją zacząć gra się minimalizuje i wyskakuje Raport o błędzie procesu SniperElite.exe . Dodam że raz zdarzyło mi się że połączyłem się z serwerem A po ekranie ładowania. Mój ekran zrobił się cały koloru jasny brąz i było tylko widać czat. te wiadomości na górze ekranu. a zaraz potem gra się zminimalizowała i wyskoczył mi błąd ten co opisywałem powyżej. Proszę pomużcie co może być tego przyczyną mam radiówkę. A w singlu gram sobie normalnie na najniższych detalach

Tytuł: Re: Problem z grą sieciową
PostNapisane: Śr sty 04, 2012 10:49 pm 

Masz nowe mapy zainstalowane ? jezeli widzisz tylko czat to nie masz map. A z bledami to nie wiem

PostNapisane: Cz sty 05, 2012 3:31 pm 

Map nie mam poszukam na necie i dam znać czy to to.

PostNapisane: So sty 07, 2012 4:18 pm 

Nie była to wina map. Lecz samej gry przedtem sciągałem taką w partach i występował ten problem. A teraz sciągałem z chomikuj w formacie iso. I wszystko pięknie działa.
DO WSZYSTKICH KTÓŻY MAJĄ PROBLEM Z GRĄ PRZEZ NETA W SNIPER ELITE I WYŚWIETLA IM SIĘ POMARAŃCZOWE TŁO TO WINA GRY SCIĄGNIJCIE Z INNEJ STRONY BO TA GRA KTÓRĄ POSIADACIE JEST USZKODZONA I TO PRZEZ TO JEST TEN PROBLEM. :P :o
A widziałem że wielu ludzi pisze o tym problemi na forach ale nikt nie ma rozwiązania o to ono.

Strefa czasowa: UTC